krasniqi

Krasniqi: Kurti t’i vizitojë prodhuesit e çokollatave në Kosovë, jo në Zvicër - Klan KosovaSee more

Krasniqi: Kurti t’i vizitojë prodhuesit e çokollatave në Kosovë, jo në Zvicër - Klan Kosova

NAIM S,KRASNIQI E GANI HOXHA E VALENTIN LACI = KENGA E BYLBYLITSee more

NAIM S,KRASNIQI E GANI HOXHA E VALENTIN LACI = KENGA E BYLBYLIT

N'Konak me Islam Morinën I Ismet Krasniqi, Kryetar i Komitetit Olimpik të KosovësSee more

N'Konak me Islam Morinën I Ismet Krasniqi, Kryetar i Komitetit Olimpik të Kosovës

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka kritikuar Qeverinë Kurti për mungesëSee more

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka kritikuar Qeverinë Kurti për mungesë

Pak fjalë për tërmetet - Dr. Shefqet KrasniqiSee more

Pak fjalë për tërmetet - Dr. Shefqet Krasniqi

Dissi ma i mbir against dian krasniqi 😈😈See more

Dissi ma i mbir against dian krasniqi 😈😈

Ora 7 - Kuvendi i partisë dhe Politikat mjedisore, flet: Arif Krasniqi - Klan KosovaSee more

Ora 7 - Kuvendi i partisë dhe Politikat mjedisore, flet: Arif Krasniqi - Klan Kosova

Si të i rrisim fëmijët tonë në diasporë? - Dr. Shefqet KrasniqiSee more

Si të i rrisim fëmijët tonë në diasporë? - Dr. Shefqet Krasniqi

N'Konak - Ismet Krasniqi, Kryetar i Komitetit Olimpik të KosovësSee more

N'Konak - Ismet Krasniqi, Kryetar i Komitetit Olimpik të Kosovës

NAIM S,KRASNIQI E GANI HOGJA E VALENTIN LACI = ZUNA NE KAJK E RASH SHENDETSee more

NAIM S,KRASNIQI E GANI HOGJA E VALENTIN LACI = ZUNA NE KAJK E RASH SHENDET

Luljeta Krasniqi Na s'ja prishim qefin vllaut -trailerSee more

Luljeta Krasniqi Na s'ja prishim qefin vllaut -trailer

ALI KRASNIQI E MUHAMET BASHOTA 1994 = KENGA SELMAN KADRIS TE ASMAN KOKOLLARISee more

ALI KRASNIQI E MUHAMET BASHOTA 1994 = KENGA SELMAN KADRIS TE ASMAN KOKOLLARI

Ti moj Vashë e bukur-nga Besnik Qeriqi dhe Fahrije KrasniqiSee more

Ti moj Vashë e bukur-nga Besnik Qeriqi dhe Fahrije Krasniqi

Vijn Vaporrat- nga Besnik Qeriqi e Fahrije KrasniqiSee more

Vijn Vaporrat- nga Besnik Qeriqi e Fahrije Krasniqi

Sadik Krasniqi Diki - SofraSee more

Sadik Krasniqi Diki - Sofra

NAIM S,KRASNIQI E GANI HOXHA E VALENTIN LACI = DY KENG TE FORTASee more

NAIM S,KRASNIQI E GANI HOXHA E VALENTIN LACI = DY KENG TE FORTA

Krenar Krasniqi - A ma ben hallallSee more

Krenar Krasniqi - A ma ben hallall

Krenar Krasniqi - Pi raki e mendoj për tySee more

Krenar Krasniqi - Pi raki e mendoj për ty

Krenar Krasniqi - Kam menduSee more

Krenar Krasniqi - Kam mendu

Krenar Krasniqi - Pëllumbesha imeSee more

Krenar Krasniqi - Pëllumbesha ime

Nachrichten